top of page
celestetic_edited_edited.jpg

Het beste advies voor uw situatie

Bij Diamond Clinic Gouda zijn we gespecialiseerd in alle type huidaandoeningen en bieden we een breed aanbod aan behandelingen van Microdermabrasie, HydraFacial en Microneedling. Hierdoor zijn wij in staat om samen met u een optimaal behandelplan te maken dat past bij uw situatie en volledig zal worden gepersonaliseerd afhankelijk van uw huidtype en problematiek.

Intake

De eerste stap is altijd een intake. Wij staan voor kwaliteit, uw veiligheid en het meest optimale resultaat. Om goed te kunnen beoordelen welk behandelplan voor u werkt is het van belang om gedurende een intake vast te stellen wat de problematiek is en welke behandeling het beste bij uw situatie past.

 

Afhankelijk van uw persoonlijke situatie kan niet elke behandeling worden gegeven. Zie hiervoor ook de informatiepagina's per behandeling. Verder voeren wij geen microdermabrasie en microneedling behandelingen uit in de zomermaanden (juni t/m augustus). Ook al doen sommige klinieken dit wel vinden wij dit onverantwoord. Indien je door eigen vooronderzoek of door eerdere ervaringen al weet welke behandeling je wil kun je direct een afspraak inplannen. Ook in dat geval zal een intake worden gedaan maar de intake zal dan onderdeel zijn van de eerste afspraak.

Tijdens de intake worden de volgende stappen doorlopen:

  1. Uitleg en beoordeling van de problematiek

  2. Gezamenlijk doorlopen van het intake formulier

  3. Ondertekenen van het intake formulier

  4. Vaststellen van het optimale behandelplan

  5. Plannen van de behandelingen 

bottom of page