top of page
Logo Misencil Wimperextensions.jpg
PL Logo Web.png
perfect eyelash logo.jpg

Wilt u mooie lange, volle en gekrulde wimpers zonder gedoe met mascara? Dan zijn wimperextensions de oplossing!

One by One

Tijdens deze behandeling plaatsen wij zorgvuldig één wimperextension op elke afzonderlijke natuurlijke wimper. Zo kunnen we een mooie, intense look creëren die toch nog heel natuurlijk oogt.

De krul, dikte en lengte van de extensions zijn volledig te bepalen naargelang uw wens en uw natuurlijke wimperharen. De behandeling beschadigt de natuurlijke wimpers niet, mits u de juiste nazorg richtlijnen toepast. Deze worden door onze ervaren wimperstylisten uitgelegd na de behandeling.

krullen.jpg

Werkwijze
De styliste maakt samen met u een keuze in de soort, krul en dikte van de wimperextensions, rekening houdende met uw wensen en wat uw natuurlijke wimpers kunnen dragen. Vervolgens gaat ze de wimperextensions één voor één plaatsen. Tijdens de behandeling dient u uw ogen ten alle tijden gesloten te houden, de uitgelezen kans dus om even te ontspannen en tot rust te komen!

Een nieuwe set One by One duurt ongeveer 1,5 uur. Refill-behandelingen duren gemiddeld 1 uur.

De behandeling is volledig pijnloos en beschadigt de natuurlijke wimpers niet. Het duurt ongeveer 8 weken totdat de laatste wimperextensions uitgegroeid zijn. Wilt u ze echter altijd mooi vol houden dient u steeds binnen 2 tot 4 weken terug te komen voor een refill-behandeling.

Russian Volume

Will je echt gaan voor een volle glamour look, dan kan je ook kiezen voor Russian Volume. Bij deze behandeling worden er meerdere wimpers (5 tot 15) op elke eigen wimper geplaatst. De wimpers die gebruikt worden bij Russian Volume zijn zo dun dat de wimpers gezamenlijk een gelijksoortig gewicht hebben dan een enkel wimper welke bij de One by One techniek wordt gebruikt. Hierdoor krijg je echt een enorm vol effect.

Lijm

Wij gebruiken uitsluitend de allerbeste topkwaliteit hypoallergene lijm welke direct droog en waterproof is. Het is niet nodig om 24 uur te wachten met douchen. Twee uur na de behandeling kun je alweer gaan zwemmen.

.

bottom of page