top of page
PL Logo Web.png

De Lashvolumelift is een nieuwe behandeling waarbij we de natuurlijke wimpers liften en meer volume geven.

Tijdens de lashlift worden je eigen wimpers vanaf de wortel tegen een zachte, siliconen mal aangelift met een speciale creme die de nieuwe vorm in de wimpers blijvend maakt.

Voor het beste resultaat raden wij aan om de wimpers ook te laten verven. Je wimpers zullen er hierdoor nog voller en intenser uitzien. Het resultaat van lashlift blijft ongeveer 6 tot 8 weken zichtbaar. Hierna zal de krul weer uit de wimpers zakken. Doordat lashlifting niet schadelijk is voor je eigen wimpers kun je de behandeling na 6 weken gewoon weer herhalen.

Als separate dienst bieden we tevens een botulash behandling aan:

Botulash van Misencil is een gepatenteerd actief bestandsdeel wat op modeculair niveau zoekt naar gebroken verbindingen in de wimperharen en deze weer hersteld.

Botulash is een seperate dienst die kan worden aangeboden voor dames met slechte kwaliteit natuurlijke wimpers, voor dat ze een nieuwe set wimperextensions laten plaatsen.

Het effect van botulash is waanzinnig en klinish onderbouwd.

lashlift-black-white.jpg

Dit gebeurt er met je wimpers tijdens een LVL treatment

Welke vrouw droomt er niet van, wakker worden met volle, lange en gekrulde wimpers. Niets is immers zo bepalend voor je blik als een paar lange, wuivende wimpers. Ben je hier van nature niet mee gezegend? Dan ga je heel blij worden van de LVL wimperlift. LVL staat voor Lash Volume Lift en bezorgt je optisch vollere, langere en gelifte wimpers. Deze zomer hoef jij dus niet meer aan de slag met wimperkrultang, mascara of wimperextensions. Wat dat betekent? Precies, dat je meer tijd op het strand of op het terras kunt doorbrengen in de zon!

Waarom LVL?

Waarom niet?! LVL bespaart je ten eerste een hoop tijd (wel tot acht weken geen make-uprituelen of krulsessies meer!), geld (bye bye dure mascara) en frustratie (panda-ogen of samengeklonterde wimpers, anyone?). En alsof dit nog niet genoeg redenen zijn, is een LVL behandeling voor iedereen geschikt. Of je nu veel, weinig, donkere, lichte, lange of korte wimpers hebt, alle wimpers worden mooier van deze behandeling. Voor lichte wimpers is een LVL treatment vaak een echte game changer; omdat een groot gedeelte van blonde wimpers normaal niet zichtbaar is, lijken je wimpers na een behandeling immens! Bovendien heeft een LVL behandeling een stuk minder onderhoud nodig dan bijvoorbeeld wimperextensions. 

Hoe werkt het?

Tijdens de behandeling worden je bovenwimpers over een bol, siliconen vormpje gekamd, waarna een liftende gel wordt aangebracht. Na tien minuten wordt de gel weer verwijderd en worden je wimpers geneutraliseerd met een vloeistof. Je wimpers worden hierdoor vanaf de wortel gelift en lijken tot wel twee keer zo lang. Wil je je wimpers nog meer laten opvallen? Dan kun je ze na de behandeling ook nog laten verven voor een extra intense blik. Een behandeling duurt over het algemeen niet langer dan 45 minuten en je hebt tot wel 8 weken plezier van je gelifte wimpers.

Is de behandeling geschikt voor mij?

Deze behandeling is geschikt voor iedereen die elke dag mooie wimpers wil zonder daar ook maar enige moeite voor te doen. En wie wil dat nou niet? Of je nu een superactief leven hebt en 3 keer per week aan bikram yoga doet of een moeder van 4 kinderen bent die wel wat extra tijd kan gebruiken, LVL maakt het leven gewoon een stukje makkelijker.

Wil jij ’s ochtends je kostbare tijd liever aan leukere dingen besteden, of ga je op vakantie en wil je je mascara en wimperkruller thuis laten? Dan moet je deze behandeling zeker gaan uitproberen.

.

bottom of page