top of page
celestetic_edited_edited.jpg

HydraFacial

Hydrafacial is de absolute winnaar op het gebied van huidverbetering. De behandeling combineert een gepatenteerde en geavanceerde technologie om de gezondheid en uitstraling van de huid te verbeteren. Samen met de beste voedende ingrediënten garandeert HydraFacial jou in 30-60 minuten ” The best skin of your life” 
 

De behandeling is pijnloos, geeft geen irritatie of vervelling. Tevens geschikt voor zowel mannen als vrouwen en iedere huidleeftijd.
 

Werkwijze

 

Stap 1: Reiniging & Peeling
Creëer een nieuwe huidlaag met een zachte en ontspannende dieptereiniging.

 

Stap 2: Extracties & Hydratatie
De poriën worden pijnloos en diep gereinigd. Tegelijkertijd wordt de huid gevoed met  vocht-inbrengende ingrediënten die de huid intens hydrateert.

 

Stap 3: Voeden & Beschermen
Tijdens de laatste stap wordt de huid verzadigd met antioxidanten, hyaluronzuur en peptiden om de huid te voeden, beschermen en een gezonde glow te realiseren.

 

Waarvoor is HydraFacial geschikt?
De behandeling werkt preventief voor het behoud van een mooie, gezonde en stralende huid en bij zichtbare tekenen van onderstaande items. De behandeling is geschikt tijdens ieder seizoen en past bij ieder huidtype.
We behandelen:

  • Rimpels of fijne lijntjes: Natuurlijk hyaluronzuur en peptiden vullen rimpels op met vocht. De aanmaak voor nieuw collageen wordt gestimuleerd.

  • Slappe huid of vale teint: Sterke antioxidanten zorgen ervoor dat de huid elastine en collageen aanmaakt. De huid wordt jeugdiger, strakker en stralender.

  • Pigmentvlekken of verkleuringen: De peeling zorgt voor een verwijdering van dode huidcellen. Tegelijkertijd wordt de eigen celdeling geactiveerd en zullen pigmentvlekken geleidelijk verminderen.

  • Acne, acnelittekens of grove poriën: De poriën worden gezuiverd, bijvoorbeeld met salicylzuur. De huid zal rustiger worden en zich herstellen. Roodheid en irritatie zullen verminderen evenals kans op ontstekingen of verstoppingen.

 

Voor wie is HydraFacial geschikt?
De behandeling is geschikt voor ieder huidtype & iedere huidleeftijd! Voor iedereen die zijn of haar huid in een optimale huidconditie wil krijgen of houden. Zelfs de meest gevoelige huid kan de behandeling verdragen. Ook onder de mannen is het een erg populaire behandeling.

Mag ik in de zon na een HydraFacial behandeling?
De HydraFacial kan op iedere dag van het jaar, ook in de zomer! Bescherm de huid wel altijd goed met een beschermingsfactor (SPF). Ga de eerste 14 dagen niet actief zonnen.


Kan de behandeling gecombineerd worden met een filler of laserbehandeling?
Ja, dit is zeker te combineren. De HydraFacial mag kort voor een filler behandeling gedaan worden. Daarna is het raadzaam 10-14 dagen te wachten. Na een laserbehandeling moet de huid eerst geheel hersteld en genezen zijn. 

 

Heb ik na de behandeling een hersteltijd / ben ik direct weer toonbaar?
Je kunt direct de dagelijkse bezigheden oppakken na de Hydrafacial. De huid is goed beschermd en zal er alleen maar beter uit zien. Het is mogelijk dat de huid wat rood gekleurd is na de behandeling.

 

Kan ik de HydraFacial combineren met andere behandelingen?
Dat kan zeker! De HydraFacial kan een mooie combinatie zijn met bijvoorbeeld Microneedling en LPG Endermologie

 

Ik gebruik producten met Retinol /Vitamine A, mag ik de HydraFacial ondergaan?
Om irritatie van de huid te voorkomen kun je het beste drie dagen voor en drie dagen na de behandeling even stoppen met het product. Na drie dagen kun je weer verder met de dagelijkse huidroutine. 

 

Wat kan ik thuis doen om het resultaat van de behandeling te ondersteunen?
•    De huid dient altijd goed te worden beschermd tegen de zon. Gebruik dus altijd een juiste beschermingsfactor (SPF)
•    Gebruik de door ons geadviseerde thuisverzorging welke aansluit bij de huidwens, huidconditie en het seizoen
•    Met onze skin supplementen ondersteun je de huidconditie optimaal van binnenuit
•    Drink voldoende water, eet veel groente, fruit en vezels en zorg voor voldoende beweging

 

.

ACTIE - 1e BEHANDELING

De actiebehandeling betreft onze meest luxe behandeling en is inclusief intake & huidanalyse zodat de juiste behandeling kan worden vastgesteld (Pure, Detox, Anti-Aging) alsmede een gezichtsreiniging vooraf en masker en toepassing van een serum achteraf. De totale behandelduur is een uur en een kwartier.

bottom of page