top of page
celestetic_edited_edited.jpg

Ontharing Diodelaser

Vandaag de dag zijn steeds meer en meer salons te vinden die laserontharing aanbieden. De markt wordt overspoelt door allerhande laserapparaten, veelal zonder certificering. Het ene laserapparaat is echter het andere niet. De resultaten van een laserbehandeling zijn sterk afhankelijk van de kwaliteit van de apparatuur.

Bij Diamond Clinic zijn we gespecialiseerd in laserontharing. Diamond Clinic maakt enkel gebruik van de nieuwste technologie Diode Laser van het hoogste segment. De laser die wij gebruiken wordt geproduceerd in België en voldoet aan alle Europese normen en beschikt over Europese CE certificering. Daarnaast zijn al onze medewerkers opgeleid om de apparatuur te bedienen.

 

Om deze reden geven wij op de eerste behandeling 50% korting en kunnen wij de garantie geven dat na 10 behandelingen de haren niet meer terug komen. Mocht er hierna toch nog een vervolgbehandeling nodig zijn dan is deze gratis.

De gemiddelde persoon zal echter maar tussen de 6 en 8 behandelingen nodig hebben om het gewenste resultaat te behalen.

Voor wie?
Voor mannen en vrouwen, alle huidtypen (alleen witte, grijze en rode haren kunnen niet met laser worden verwijderd)

Behandelzones
Alle delen van het lichaam waar het haar permanent verwijderd mag worden

Belangrijke voorbereiding, intake & nazorg!

Voor laserontharing is het noodzakelijk dat de te behandelen gebieden geschoren zijn. Wel is het van belang om inzicht te hebben in de haargroei. Hierom vragen wij om:

  1. Voor de afspraak foto's te maken van de te behandelen gebieden

  2. De te behandelen gebieden te scheren

Elke afspraak begint met een intake. Een laserbehandeling kan niet in elke situatie worden uitgevoerd. Tijdens de intake zullen de volgende vragen gesteld worden. In geval op één van de vragen het antwoord nee is dan kunnen wij de behandeling niet uitvoeren:

  1. Bent u gestopt met het aanbrengen van essentiële oliën, zelf bruinende crèmes, depigmenterende crèmes en het innemen van bruiningsactivator zoals Oenobiol 2 weken voor de sessie?

  2. Weet u zeker dat u niet van plan bent om een zonvakantie te nemen twee weken na deze sessie?

  3. Bent u zeker dat u niet zwanger bent en niet actief zwanger wilt worden?

  4. Weet u zeker dat u 4 weken voor de sessie geen elektrische wax/epilator heeft gebruikt op de te behandelen gebieden?

  5. Bent u er zeker van dat u niet lijdt aan een huidziekte zoals: vitiligo (depigmentatie van de huid), psoriasis, huidkanker, eczeem of dermatitis?

  6. Welke medicijnen neemt u op dit moment?  Maken ze de huid  lichtgevoelig (zie instructies)? Het innemen van bepaalde fotosensibiliserende medicijnen kan brandwonden en bijwerkingen veroorzaken.

20220830-133035.jpg.webp

DE ALLERNIEUWSTE TECHNOLOGIE BIJ DIODE LASERS

De gebruikte golflengte is zo efficiënt omdat ze het meeste door melanine wordt geabsorbeerd


PIJNLOZE BEHANDELING

Aangezien de huid wordt afgekoeld tijdens de behandeling, is er meer comfort en minder pijn


ECHNOLOGIE DIE GESCHIKT IS VOOR ALLE HUIDTYPES

Ook de donkere huidtypes en fijne haren


DIRECT ZICHTBARE RESULTATEN

Vanaf de eerste behandeling met onze diode laser zijn de resultaten onmiddellijk en blijvend zichtbaar.

Hoe werkt het?

NO MIRACLES, JUST SCIENCE.
Om overtuigd te zijn van de efficiëntie van een esthetische techniek is het belangrijk om eerst te begrijpen hoe die werkt. Onze apparaten zijn efficiënt, omdat ze namelijk een écht effect hebben op de huid. 

 

LASER HET HAAR
De haarzak en de melaninepigmenten die ze bevatten zijn chromoforen, d.w.z. ze absorberen lichtenergie. Melanine is het pigment dat de haarfollikel vormt en zijn kleur geeft. Wanneer de haarfollikel de lichtstraal absorbeert, begint deze intens op te warmen.

 

HAARVERNIETIGING
Deze hitte zal de haarfollikel beschadigen tijdens de eerste permanente ontharingssessie. Na een voldoende herhaalde blootstelling (4 tot 7 sessies) wordt het merendeel van de haarfollikels in de huid definitief vernietigd.

VERSCHIL MET GEPULSEERD LICHT
Het laserspectrum is veel nauwkeuriger en richt zich alleen op het haar en zijn bol. Bij gepulseerd licht worden de uitgezonden golflengten geabsorbeerd door de epidermis en door de haarbollen.

Pakketkorting

Onze prijslijst is gebaseerd op losse behandelingen. Daarnaast bieden wij een aantal voordeel pakketten aan waarin verschillende behandelingen worden gecombineerd. De korting binnen een voordeel pakket loopt op tot 50%. Daarnaast kun je ervoor kiezen om in één keer 6 sessies af te nemen. In dit geval komt er bovenop de pakket korting nog eens 10% korting bij. Voor losse behandelingen geldt hier een korting van 20%. In geval je zelf een pakket wil samenstellen met meerdere zones dan zullen wij afhankelijk van de samenstelling net als bij de voordeel pakketten korting in rekening brengen. Neem hiervoor contact met ons op om je wensen te bespreken. 

s

bottom of page