top of page

Diensten

20210507-121933.jpg.webp

Laserontharing

Bij Diamond Clinic zijn we gespecialiseerd in laserontharing. Diamond Clinic maakt gebruik van de nieuwste technologie Diode Laser en wij kunnen hierom de garantie geven dat na 10 behandelingen de haren niet meer terug komen. Mocht er toch nog een vervolgbehandeling nodig zijn dan is deze gratis. De behandeling is volledig veilig en pijnloos en geschikt voor alle huidtype (van licht tot donker)

50% korting op de eerste behandeling. Alle genoemde prijzen zijn zonder deze korting. De korting geldt ook op pakketten.

Voordeel Pakketten Vrouwen
(excl. 50% korting 1e behandeling)

Voor een optimaal resultaat heeft u doorgaans 6 tot 8 behandelingen nodig. Indien u in een keer een kuur boekt van 6 behandelingen krijgt u 20% korting op de totale kuur ten opzichte van het boeken van losse behandelingen en 10% korting indien het een pakket betreft. Afhankelijk van uw situatie stellen wij samen met u tijdens de intake het behandelplan samen waarna u de keuze heeft om het pakket in één keer af te nemen. 

Voordeel Pakketten Mannen
(excl. 50% korting 1e behandeling)

The cosmetologist makes the procedure Microdermabrasion of the facial skin of a beautiful,

Huidverbetering

Bij Diamond Clinic Gouda zijn we gespecialiseerd in alle type huidaandoeningen. Hierdoor zijn wij in staat om samen met u een optimaal behandelplan te maken dat past bij uw situatie en volledig zal worden gepersonaliseerd afhankelijk van uw huidtype en problematiek.

Voor een optimaal resultaat heeft u doorgaans 5 tot 8 behandelingen nodig. Indien u in een keer een kuur boekt van 5 of 8 behandelingen krijgt u 10% tot 15% korting op de totale kuur ten opzichte van het boeken van losse behandelingen. Afhankelijk van uw situatie stellen wij samen met u tijdens de intake het behandelplan samen waarna u de keuze heeft om het pakket in één keer af te nemen. 

Eyelash Extension Procedure. Woman Eye with Long Eyelashes. Close up, selective focus..jpg

Wimpers & Wenkbrauwen

Wilt u mooie lange, volle en gekrulde wimpers zonder gedoe met mascara en mooi gestylde wenkbrauwen. Bij Diamond Clinic kunt u terecht voor wimperextensions (one by one of russian volume), een lashlift, browlift of het epileren van uw wenkbrauwen. Als ProLashes al jarenlang een begrip in Gouda.

Close-up Of A Woman Waxing Man's Chest With Wax Strip.jpg

LYCON Professional Wax

Vrouwen én mannen willen een altijd gladde en superzachte huid, zonder al het gedoe en de pijn van harsen.
Topsalons in de hele wereld gebruiken niets anders meer dan deze crème de la crème onder de waxen.

.

bottom of page